Nyttekjøretøy

fem ansatte foran hvit varebil

Et verktøy i hverdagen!


Kjøper du nyttekjøretøy hos oss, skal du oppleve profesjonalitet og trygghet i alle ledd.

Citroën Berlingo Proff er vår mest solgte varebil, det er ikke uten grunn! Tross relativt beskjeden størrelse har den plass til to Europaller! I tillegg er den særdeles driftsikker. Du får den 3 seter, 2- eller 4-hjulstrekk, og en pris som starter på lave 154.300 +mva. Den mellomstore varebilen Jumpy Proff leveres i to lengder, den største med hele 6 m3 volum. Trykkluftsfjæring bak, 2- eller 4-hjulstrekk, topphengslet bakluke, sidehengslede bakdører – valget er ditt. Jumper Proff er Citroëns "romskip": Fås i fire ulike lengder og tre høyder, volum fra 10 til 17 m3. Jumper kan også leveres som chassis for påbygg eller med lasteplan.

Vi hjelper deg gjerne med å finne løsningen som passer best for deg og din bedrift med tanke på lån, leasing, skatt og forsikring.
I tillegg har vi et årlig arrangement for bedriftskundene våre. Du treffer kanskje noen du kjenner fra før eller knytter noen nye kontakter. Vi håper du har lyst til å være med!

For mer informasjon kontakt Jarle Nordby Johnsen – 404 44 445 – jarle.n.johnsen@abrahamsens-auto.no eller Tor Arne Myhra - 476 59 062 - tor.arne.myhra@abrahamsens-auto.no.