CR-V har en romslig kupee
Burgunder CR-V kjører på Atlanterhavsveien

Honda CR-V


Den romslige kupeen på CR-V gir deg et stille og avslappende sted
CR-Vs interiør tilbyr beroligende omgivelser, som er en fornøyelse å kjøre i for både fører og passasjerer. De høye forsetene har godt med benplass og er fremstilt av kvalitetsmaterialer som gir en luksuriøs og innbydende følelse.

Krystallklar DAB-radio
Vi har sørget for at du har toppmoderne alternativer for DAB-radio i CR-V, så du vil bli både underholdt og oppdatert hvor enn du reiser.

Masse plass
Du skaper mer plass i én enkelt handling, siden våre foldbare seter mykt legges ned ved å dra i en lett tilgjengelig spak. Og med ekstrautstyr kan bakluken åpnes og lukkes automatisk, slik at det ikke lenger er et problem om du har hendene fulle med dagens innkjøp. Vi har også passet på å gi deg stort nok bagasjerom til oppbevaring av tre store kofferter.

Perfekt parkering
Tror du det er vanskelig å parkere en bil i denne størrelsen? Tvert imot. Ryggekameraet lar deg se nøyaktig hva som foregår bak bilen, noe som er til stor hjelp når du skal inn på en trang parkeringsplass. Og sidespeilet på passasjersiden dreies nedover når du rygger, slik at du får bedre oversikt over fortauskanten.

Effektiv økonomi
Vi har tenkt grundig gjennom hvordan du bruker firehjulstrekken. Vårt nyskapende firehjulstrekksystem gir bedre drivstofføkonomi siden det bare aktiveres når sensorene for hjulhastighet registrerer dårligere markgrep. På den måten får du best mulig markgrep når du trenger det, uten at du bruker unødvendig mye drivstoff.